HVAD TILBYDER ART SERVICE A/S

ART Service A/S tilbyder en lang række specialiserede serviceydelser. Fra rengøring af kontorer, butikker
og produktionsområder til kantineservice og levering af frugt. Med stabilitet, tryghed og kvalitet i højsædet.

Under vores ydelser nedenfor kan du få uddybende informationer om hvad vi tilbyder inden for de forskellige områder.

VI TILBYDER

Hos ART Service A/S tilbyder vi en række rengørings- og serviceydelser, som spænder fra erhvervs- og industrirengøring til ejendoms- og kantineservice. Disse typer opgaver har vi løftet i mere end 20 år og lægger årsagen til vores lange levetid hos de høje krav til kvalitet, vi stiller til os selv på hver opgave.

Hos ART Service A/S har vi specialiseret os i industrirengøring, erhvervsrengøring og totalservice, men vi tilbyder så meget mere. Vi har en bred palet af kompetencer inden for de specifikke områder og vores erfaring strækker sig fra traditionelle fabriksanlæg til den daglige drift af kantiner.
Gennem vores mere end 20 års levetid har vi både tilegnet os den specialviden det kræver at udføre mere vanskelige opgaver og det specialiserede udstyr som skal bruges.

Ikke to virksomheder er ens. Hvad enten det drejer sig om rengøring på industri, kontorer, forretninger eller børnehaver, eller om det gælder ønsker til plante- og frugtservice.
Hos ART Service A/S finder vi en løsning, der passer til opgavens omfang. Før vi tager hul på en ny opgave, laver vi et grundigt forarbejde, hvor vi afdækker behovet, vurderer opgaven og tager en uddybende samtale omkring virksomhedens individuelle løsning.

Ved at klikke på en ydelse i listen ovenfor kan du læse uddybende informationer om hvor vi tilbyder inden for de enkelte områder.