OM ART SERVICE A/S

Med ambitionen om at skabe landets bedste rengøringsvirksomhed, købte Per Bach i 1994 virksomheden Aktiv Rengøring og Totalservice som han siden har udviklet til ART Service A/S.
Med fokus på at levere høj kvalitet for pengene, har virksomheden udviklet sig til at være en af de store spillere på markedet inden for erhvervs- og industrirengøring i Syddanmark.

VORES MISSION

Vi skal gøre det rigtige rigtigt – første gang!

VORES VISION

Vi vil være kendt som eksperter i rengøring!

HVORFOR VÆLGE OS?

Hos ART Service A/S leverer vi serviceydelser som vi til enhver tid kan stå inde for. Høj kvalitet er nemlig omdrejningspunktet i vores virksomhed. Hvad enten det drejer sig om oplæring af medarbejdere, kvaliteten af vores rengøringsproduktereller dokumentation for vores arbejde går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Det sikrer, at vi også er her i morgen. Ønsker du referencer, er du velkommen til at kontakte os.

STYR PÅ PROCESSERNE

Det er vigtigt for både os og vores kunder, at vi har styr på vores interne processer og dokumentation for det udførte arbejde. Det giver tryghed for vores kunder og sikkerhed for, at regler bliver efterlevet og at aftaler bliver overholdt. Vi bruger derfor meget energi på at kvalitetssikre vores arbejde, gennemarbejde vores processer og sikre en høj kvalitet.

DYGTIGE MEDARBEJDERE

Vi ønsker at have branchens dygtigste medarbejdere. Så enkelt er det.Derfor har vi skabt vores egen interne undervisningsinstans, ART Skolen®, hvor der undervises i arbejdsmiljø, arbejdsinstruktioner, redskaber, maskiner og meget andet. Desuden bliver vores medarbejdere instrueret og oplært grundigt i brug af rengøringsmidler og minimering af disse midlers miljøbelastning.

MUSKLER TIL AT LØSE OPGAVEN

Hos ART Service A/S har vi kapacitet til at løfte selv store opgaver. Det betyder at vi råder over en stor mængde specialudstyr, specialiserede medarbejdere og ekspertviden. For vores kunder er resultatet mødestabilitet, fleksibilitet og garanti for professionelt udført arbejde.

EN GOD ARBEJDSPLADS

At have motiverede og engagerede medarbejdere er alfa omega for ART Service A/S. Vi gør derfor en stor indsats for at inddrage vores ansatte i virksomheden gennem kompetenceudvikling, idéudveksling, trivselsprojekter, månedsblade og meget andet. Desuden gør vi en stor indsats omkring integration og har blandt andet haft besøg af tidl. integrationsminister Rikke Hvilshøj, der kaldte ART Service A/S “Danmarks bedste virksomhed til integration”.