Christels Totalrengøring bliver en del af ART Service

– En fornuftig og fremtidssikret beslutning.
Med ønsket om at skabe en stærkt funderet og fremtidssikret rengøringsvirksomhed, har Christel Totalrengøring og ART Service valgt at slå sine styrker sammen. Både Per og Christel tror på, at dette samarbejde vil skabe en synergi, der vil gavne både deres medarbejderes og kunders sikkerhed og tilfredshed.

ART Service er kendt for at betjene erhvervs- og industrikunder, mens Christels Totalrengøring primært har haft fokus på omhyggelig rengøring i private hjem og erhverv. Dette samarbejde repræsenterer ikke blot opkøbet af en virksomhed, men en naturlig forlængelse af begge virksomheders ordentlige og ansvarlige tilgang til rengøring. Efter 17 år som selvstændig med Christel Totalrengøring vender Christel, sammen med sin hær af kompetente medarbejdere, tilbage til folden hos ART Service. Hun vil igen være med til at styrke ART Service indefra med sit troværdige og ordentlige væsen, som har gjort Christel Totalrengøring en succes.

”Mine 17 år i spidsen som Christel Totalrengøring har været intet mindre end en fantastisk rejse. Mine fantastiske medarbejdere og kunder har hver dag givet mig styrke og drive til at fortsætte og tro på, at min tilgang til rengøring har været den helt rigtige. Livet som selvstændig er et hårdt liv, og efter mange lange overvejelser og søgen efter en virksomhed, som jeg med ro i maven har kunnet videregive mine medarbejdere og kunder til, har jeg nu – igen – fundet ART Service.
Jeg startede Christel Totalrengøring efter skønne 8 år hos ART Service. Da Per åbnede muligheden for at jeg kunne komme tilbage til ART Service og fortsætte min drøm som serviceleder, og dermed stadig være en del af mine kunders og medarbejderes virke, var beslutningen meget nemmere. Her kan jeg nemlig sikre med samme grundighed og kvalitet.”
– Christel Hansen

Både Christel og Per forpligter sig til at fortsætte deres dybt forankrede tradition for kvalitet og pålidelighed, som deres kunder har været vant til. Med sin nye stilling som serviceleder hos ART Service, vil Christel også fortsætte med at betjene mange af de lokale kunder, hun har opbygget stærke relationer til.

“Vi er utroligt glade for at kunne byde Christel hjerteligt velkommen tilbage til ART Service – og nye medarbejdere og kunder et hjerteligt velkommen. Det er vigtigt for mig at understrege, at vi stræber efter, at vores medarbejdere og kunder vil opleve så få ændringer som muligt i deres dagligdag. Christel er kendt for at gå forrest og være en fantastisk rollemodel, og vi er taknemmelige for, at hun er tilbage som leder hos os. Vi værner om sikkerheden og trygheden for vores medarbejdere og kunder og ser frem til at opretholde vores troværdige og ansvarlige tilgang med Christels hjælp.”
– Per Bach, direktør hos ART Service