HVAD TILBYDER ART SERVICE A/S

ART Service A/S tilbyder en lang række specialiserede serviceydelser. Fra rengøring af kontorer, butikker
og produktionsområder til kantineservice og levering af frugt. Med stabilitet, tryghed og kvalitet i højsædet.

Under vores ydelser nedenfor kan du få uddybende informationer om hvad vi tilbyder inden for de forskellige områder.

TOTALSERVICE

Hos ART Service A/S tilbyder vi meget mere end bare traditionel rengøring. Hvad enten du har brug for en enkeltstående hovedrengøring, en fast aftale omkring vinduespolering eller noget helt tredje, kan vi hjælpe. Vi kalder det Totalservice.

Vi har en bred palette af kompetencer på rengørings- og serviceområdet. Alle leveret med fokus på høj kvalitet og god service.

Mange muligheder
Blandt vores ydelser er ejendomsservice, hvor ART-Service påtager sig viceværtsopgaven, kantineservice, hvor vi sørger for frisk og veltilberedt mad og vikarservice til de tidspunkter, hvor virksomhedens interne rengøringsmedarbejdere har ferie, barsel eller orlov. Desuden tilbyder vi vinduespolering, facaderens, frugtservice, planteservice og måtteservice.

Individuelle løsninger
Vi lægger vægt på at udføre individuelle løsninger afstemt efter virksomhedens specifikke behov. Derfor går vi systematisk til værks, når vi påbegynder et samarbejde. Vi interviewer kunden for at få konkretiseret behovets omfang og den ønskede kvalitet, vi udarbejder en serviceaftale og vi følger løbende op med evalueringer og statusmøder.

 

Kontakt os på:
+45 75 16 88 00