HVAD TILBYDER ART SERVICE A/S

ART Service A/S tilbyder en lang række specialiserede serviceydelser. Fra rengøring af kontorer, butikker
og produktionsområder til kantineservice og levering af frugt. Med stabilitet, tryghed og kvalitet i højsædet.

Under vores ydelser nedenfor kan du få uddybende informationer om hvad vi tilbyder inden for de forskellige områder.

INDUSTRIRENGØRING

Som industrivirksomhed er det vigtigt at have kvalitetssikret rengøring og en hygiejne, der er i top. Dét kan vi hjælpe med. 

ART Service A/S har specialiseret sig inden for alle aspekter industrirengøring. Vores erfaring strækker sig fra traditionelle fabriksanlæg til specialiserede rengøringsopgaver inden for fiskeindustrien, offshore, bagerier, frysehuse og mange andre typer opgaver inden for industrirengøring, der ofte kræver specialviden og specialiseret rengøringsudstyr.

Dokumentation
Grundig dokumentation er vigtigt i forbindelse med industrirengøring:

  • Hvor meget vand bliver brugt?
  • Hvilke rengøringsmidler?
  • Hvem har udført hvilken opgave og hvornår?

For at kunne give vores kunder en overskuelig og udførlig dokumentation, har hver enkelt kunde en samlet kundemappe, der, ud over stamoplysninger som ansvarsområder, arbejdsbrugsanvisninger og beredskabsplan, også indeholder udførlig dokumentation over anvendte produkter, statusrapporter og meget andet.

Evaluering
For at holde en høj standard i vores rengøringsarbejde, udfører vi månedlige tilsyn af vores indsats og udarbejder som minimum et skriftligt kvalitetscheck hvert kvartal. Desuden tilbyder vi løbende evalueringsmøder sammen med vores kunder. Det giver sikkerhed og tryghed for at vores arbejde er udført til vores kunders tilfredshed.

Kvalitetssikring og miljø
Vi gør en stor indsats for at sikre, at rengøringens kvalitet altid er i top, bl.a. gennem medarbejderuddannelse, procesoptimering og tæt dialog med vores kunder inden for industrirengøring. Desuden arbejder vi konstant for at minimere vores vandforbrug, uddanne vores medarbejdere i miljøvenlig rengøring og nedbringe vores miljøbelastning.

Kan vi hjælpe din virksomhed med effektiv industrirengøring er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Kontakt Per Bach:
+45 20 73 88 00
per@art-service.dk