HVAD TILBYDER ART SERVICE A/S

ART Service A/S tilbyder en lang række specialiserede serviceydelser. Fra rengøring af kontorer, butikker
og produktionsområder til kantineservice og levering af frugt. Med stabilitet, tryghed og kvalitet i højsædet.

Under vores ydelser nedenfor kan du få uddybende informationer om hvad vi tilbyder inden for de forskellige områder.

Erhvervsrengøring

Rene, friske og velduftende omgivelser er en vigtig del af et godt arbejdsmiljø. Hos ART Service A/S har vi stor rutine med alle former for erhvervsrengøring og tilbyder effektiv erhvervsrengøring til store og små virksomheder.

Ikke to virksomheder er ens. Hvad enten det drejer sig om rengøring på kontorer, forretninger, restaurationer, børnehaver eller et hvilket som helst andet erhvervsområde, kan ART Service A/S finde en løsning, der passer til forholdene. Før vi tager hul på en ny opgave inden for erhvervsrengøring, laver vi et grundigt forarbejde. Vi afdækker behovet, vurderer opgaven og tager en uddybende samtale omkring virksomhedens individuelle løsning.

Kvalitetssikring
ART Service A/S sikrer at vi altid leverer en høj kvalitet gennem grundig uddannelse af medarbejdere, gennemarbejdede processer og tæt dialog med vores kunder. På den måde sikrer vi at vores kunder får den erhvervsrengøring, de ønsker.

Medarbejdere
Vores rengøringsmedarbejdere er hver dag ude i mange virksomheder. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at sikre, at medarbejderne er kvalificerede, fleksible og motiverede til at gøre en ekstra indsats. Vi har bl.a. oprettet ART Skolen©; vores egen, interne uddannelsescenter.

Miljø
Hos ART Service A/S yder vi en stor indsats for at nedbringe vores belastning af miljøet. Med det mener vi, at vi minimerer vores vandforbrug, benytter os af rengøringsmidler med lav miljøbelastning og uddanner vores medarbejdere i miljøvenlig rengøring.

Kan vi hjælpe din virksomhed med et sundere og renere indeklima er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Kontakt Marianne Olsen:
+45 25 40 20 55
mao@art-service.dk